Skribent
so
Publicerad
2016-10-06

Coast LED Ficklampor/Pannlampor

2016-10-10

Under de senaste 15 åren har COAST gått från att vara en högt respekterad knivproducent till att bli ett av de absolut ledande märkena inom ficklampor, pannlampor och multiverktyg med inbyggt LED ljus.

COAST introducerades på den svenska marknaden 2012 och fler och fler upptäcker glädjen i att använda ficklampor och pannlampor i världsklass.COAST grundades i Portland, Oregon (USA) 1919 av Henry W. Brands Sr.
De första produkterna var högkvalitativa knivar och verktyg som användes av jordbrukare och skogsarbetare. COAST byggde upp ett rykte där hög kvalitet, genuint hantverk och innovativa lösningar blev ledorden.
Idag är det tredje generationen Brands som står för utvecklingen av företaget och alla nya produkter.När LED teknologin fick sitt genombrott i början av 2000-talet var COAST redan i gång med att utveckla ficklampor och pannlampor med den nya teknologin. Idag är just LED lamporna huvudfokus för COAST.
Den så tidigt etablerade hantverksstoltheten inom företaget tillsammans med en ständigt framåtsträvande produktutveckling har gjort att COAST idag intagit en ledande roll inom segmentet LED lampor.

Det är därför inte överraskande att COAST blir det naturliga valet för tekniker, industriarbetare, jägare, hantverkare, militär, polis och alla som njuter av att vara ute i naturen i alla slags väder.