Skribent
CB
Publicerad
2019-03-05

Ledig tjänst - Key Account Manager

2019-03-06

Order Nordic söker en Key Account Manager / KAM.

Order Nordic söker en engagerad och affärsinriktad Key Account Manager / KAM med tidigare erfarenhet av snarlika arbetsuppgifter. Du kommer utgå från Order Nordics kontor i Helsingborg och jobba med ett antal av våra större kunder i Skandinavien.

Order Nordic, som grundades 1977, är en distributör av hemelektronik inom en rad olika produktområden, bl.a. telekom, hem och hushåll, personvård och hälsa, ljud och bild samt tillbehör. Order Nordic säljer även egna hemelektronikprodukter under varumärket Champion. Order Nordic omsatte ca 600 miljoner under 2018 och är i en tillväxtfas. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.

Om tjänsten
I rollen som Key Account Manager / KAM kommer du ansvara för ett antal av våra större kunder i Skandinavien och aktivt sälja Order Nordics breda sortiment till såväl befintliga som nya kunder. Du kommer att identifiera möjliga affärer hos kunder och potentiellt nya kunder genom att matcha kundernas behov med Order Nordics produktsortiment. I rollen får du ta ett stort eget ansvar för dina kunder samt vara delaktig i hela säljprocessen, från den första kontakten till avslut och uppföljning. I tjänsten kommer du att arbeta efter uppsatta försäljningsmål och tillsammans med dina kollegor sätta säljaktiviteter och kampanjer för att lyfta försäljningen till nya höjder. För att lyckas i rollen kommer det krävas hög närvaro hos företagets kunder med kvalitativa kundbesök. Tjänsteresor med övernattningar ingår i tjänsten. Du kommer att utgå från Order Nordics kontor i Helsingborg.

Vi erbjuder
• Ett trevligt och stimulerande arbete i ett framtidsorienterat företag med entusiastiska medarbetare.
• Anställning på ett företag som växer och tar nya marknadsandelar varje dag.

Om dig
• Vi söker dig som är idérik, har hög social kompetens och har förmågan att skapa goda relationer.
• Du är orädd och ansvarstagande inför dina uppgifter, arbetar aktivt med att bygga förtroende hos företagets kunder genom att vara lyhörd för kundernas behov.
• Du är nyfiken med en positiv attityd och är drivande som person.
• Har ett gott affärssinne.
• Erfarenhet inom hemelektronik är meriterande, men inte ett krav.
• Vi tror att du har någon relevant utbildning inom marknad/försäljning eller liknande. Alternativt annan utbildning med praktisk erfarenhet av arbete med försäljning.
• Du har ett vårdat språk med flytande svenska, samt behärskar engelska i tal och skrift.

Ansökan
Om du är vår nya kollega så skicka in ditt CV och Personligt brev till jobb@order.se redan idag (Ange KAM HBG i rubriken på e-mailet). Urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Christian Beck på telefon 0707 - 332399 alternativt cb@order.se.