Skribent
NK
Publicerad
2018-10-10

Ledig tjänst - Account Manager / Säljare / Fältsäljare

Order Nordic söker en driven Account Manager / Säljare / Fältsäljare för våra kunder i västra Sverige

 Order Nordic söker en driven säljare som kommer att bygga långsiktiga relationer med företagets kunder i västra Sverige.

 Order Nordic, som grundades 1977, är en distributör av hemelektronik inom en rad olika produktområden, bland annat tillbehör, hem och hushåll, personvård, ljud och bild samt telekom. Order Nordic säljer även egna hemelektronikprodukter under varumärket Champion. Order Nordic omsatte ca 500 miljoner under 2017 och är nu i en tillväxtfas. Order Nordic har sitt huvudkontor i Helsingborg.

Om tjänsten
Du kommer ansvara för kunderna i ditt distrikt och aktivt sälja Orders breda sortiment till såväl befintliga som nya kunder. Du kommer att identifiera möjliga affärer hos kunder och potentiellt nya kunder genom att matcha kundernas behov med Orders produktsortiment. I rollen får du ta ett stort eget ansvar för dina kunder samt vara delaktig i hela säljprocessen, från den första kontakten till avslut och uppföljning.

I tjänsten kommer du att arbeta efter uppsatta försäljningsmål och tillsammans med dina nya kollegor sätta säljaktiviteter och kampanjer för att lyfta försäljningen till nya höjder.

För att lyckas i rollen kommer det krävas hög närvaro hos företagets kunder med kvalitativa kundbesök. Tjänsteresor med övernattningar ingår i tjänsten. Du kommer att utgå från din hemort i västra Sverige.

Vi erbjuder
- Ett trevligt och stimulerande arbete i ett framtidsorienterat företag med entusiastiska medarbetare.
- Anställning på ett företag som växer och tar nya marknadsandelar varje dag.

Om dig
- Vi söker dig som är idérik, har hög social kompetens och har förmåga att skapa goda relationer.
- Du är orädd och ansvarstagande för dina uppgifter, arbetar aktiv med att bygga förtroende hos företagets kunder genom att vara lyhörd för kundernas behov.
- Du är nyfiken med en positiv attityd och drivande som person.
- Har ett gott affärssinne.
- Erfarenhet inom hemelektronik är meriterande men inte ett krav.

Vi tror att du har någon relevant utbildning inom marknad/försäljning eller liknande. Alternativt annan utbildning med praktisk erfarenhet av att jobba med försäljning.
Du har ett vårdat språk och behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Ansökan
Om du är vår nya kollega så skicka in CV och personligt brev genom att klicka på ”Ansök” redan idag. Urval sker löpande. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta Staffan Adler på telefon 072 – 968 8778 alternativt staffan.adler@order.se.