Start > Hem & Hushåll > Köksapparater > Pastamaskiner > Champion Pastamaskin 180W Automatisk

Champion Pastamaskin 180W Automatisk

Skriv ut
Champion Pastamaskin 180W Automatisk
Förstora bild

Alternativa foton:

Champion Pastamaskin 180W Automatisk
  • Art.Nr: CHPM310
  • EAN: 7391091855734
  • För hel kartong beställ: 3

Älskar du pasta men undviker gärna det jobb som en traditionell pastamaskin kräver? Då är Champion CHPM310 Automatiska pastamaskin något för dig! Med CHPM310 gör du enkelt din egen pasta. På bara 15–20 min har du producerat fantastisk pasta i den form du önskar. Tillsätt bara ingredienserna i knådningsbehållaren – maskinen knådar torra och våta ingredienser till en optimal deg. Därefter startar utmatningen och några minuter senare har du färsk pasta redo att tillagas.

6 munstycken – CHPM310 levereras med 6 olika munstycken så att du enkelt kan välja den pastaform du önskar. Den inbyggda fläkten gör att du kan torka din pasta samtidigt som den matar ut degen, perfekt om du inte ska tillaga den omgående. Den vertikala utmatningen förhindrar att pastan klibbar ihop och den kraftfulla motorn säkerställer att du får perfekt pasta – varje gång!

Den digitala LED-displayen gör användningen enkel och tydlig. Använd standardtid för knådning (5 min) eller ställ in den tid du önskar för just din pasta. Med en kapacitet på hela 300g mjöl och 150g vatten kan du göra pasta till hela familjen på bara en användning. CHPM310 har en effektiv knådningsprocess vilket innebär att rengöringen blir enkel – väldigt få degrester fastnar i behållaren.

-  Automatisk knådning samt utmatning
- 180W
- 60-65 dB
- Medföljer: mjöl-mått, vatten-mått, nyckel, borste, skärare, knådningsblad
- Vikt: 4,2 kg
- Produktmått: 300mm x 160mm x 350mm


Denna produkt finns i följande kategorier