Start > Hem & Hushåll > Köksapparater > Mixrar/Blenders > Champion Vakuumblender 800W

Champion Vakuumblender 800W

Skriv ut
Champion Vakuumblender 800W
Förstora bild

Alternativa foton:

Champion Vakuumblender 800W
  • Art.Nr: CHVB310
  • EAN: 7391091855352
  • För hel kartong beställ: 2

Champion presenterar stolt den senaste och hetaste trenden inom köksmaskiner - vakuumblendern!
Vakuumblenders har utvecklats för att maximera näringsinnehållet i det du mixar och för att få ut det bästa av varje råvara. Det handlar om att bevara näring och smak genom att eliminera skadan som uppstår genom oxidation.

Alla vet vad som händer om man tar en tugga i ett äpple och sedan låter äpplet ligga framme i ett par timmar. Oxidationen har då fått ytan utan skal att brytas ner och fått den att bli brun och mindre aptitlig, speciellt för ögat. Samma sak sker när man mixar något i en traditionell blender - luften blandas med ingredienserna och det dröjer inte länge innan juicer/smoothies börjar skifta i färg och känsliga vitaminer och enzymer bryts ner. Med en vakuumblender försvinner detta problem - då allt syre är borta bevaras färg, smak och närig betydligt längre.

En vakuumblender arbetar med vakuum i blender-kannan. En inbyggd kompressor pumpar kannan tom på överskottsluft innan mixningen börjar. Champions vakuumblender har en smidig auto-funktion som både skapar vakuum och sedan mixar dina ingredienser med ett enkelt knapptryck. Du kan även manuellt justera hastighet efter önskemål. Genom en tydlig LED-belysning ser du vilken funktion/hastighet som används.

Blender-behållaren är naturligtvis BPA-fri och är tillverkad av slagtålig tritan och rymmer 1,5 liter. Vid köp ingår även en mindre vakuum-behållare, som du kan använda till förvaring. Även den är riktigt enkel att använda – du häller bara din smoothie i behållaren, placerar den på basen och trycker på vakuum-knappen, så har du dragit ut luften ur behållaren på bara några sekunder. På det sättet håller sig din smoothie fräsch en längre tid och du kan både ta den med dig eller förvara den i kylen. När man mixar juice med vakuumblendern får man bättre smak, färre luftbubblor, finare färg och konsistens samt att hållbarheten blir längre, juicen kan stå upp till 7 dagar i kylen

- LED-indikator
- Justerbar hastighet
- Puls-funktion
- Separat vakuumfunktion
- Krossar även hårda ingredienser så som is utan problem
- Mindre vakuumbehållare medföljer
- Produktmått: 208x180x450 mm
- Vikt: 3,9 kg