Start > Personvård & Hälsa > Sport/Träning > Aktivitetsmätare/Klockor > Fitbit Charge 3 SE White/Graphite

Fitbit Charge 3 SE White/Graphite

Skriv ut
Fitbit Charge 3 SE White/Graphite
Förstora bild

Alternativa foton:

Fitbit Charge 3 SE White/Graphite
  • Art.Nr: FB410GMWT-EU
  • EAN: 0811138031008
  • För hel kartong beställ: 10

Fitbit Charge 3 – avancerat aktivitetsarmband för träning och hälsa.

Få en djupare förståelse för din kropp, din hälsa och dina framsteg med Fitbit Charge 3. Det här avancerade och vattentåliga aktivitetsarmbandet räknar mer än bara steg – det registrerar puls 24/7, kaloriförbränning, 15+ träningsformer, målframsteg, sömn och mer därtill. Varje dag får du värdefulla insikter om din hälsa som ger dig motivation att sätta igång, utvecklas och nå dina mål.

- Puls 24/7
- Upp till 7 dagars batteritid
- Automatisk träningsregistrering
- Målbaserade träningslägen
- Aktivitetstrender på ett ställe
- Sömnregistrering och insikter
- Vattentålig ned till 50m
- Samtals-, meddelande- och appaviseringar
- Fitbit Pay
- Extra klassiskt svart armband medföljer

Fitbit Today
Få den där extra knuffen för att nå dina mål med en daglig översikt som påminner dig när det är dags att röra på dig, fylla på med vätska, följa sömnschemat och mer därtill.

Puls 24/7
Mät pulsen 24/7 för att registrera kaloriförbränningen bättre, optimera träningen och hitta hälsotrender som inspirerar dig att följa dina tränings- och hälsomål.

Kaloriförbränning hela dagen
Få en bättre bild av det totala antalet kalorier du bränner under dagen och under träning – så att blir det enklare att jobba mot idealvikten och nå dina hälsomål.

Vilopuls
Bär Fitbit Charge 3 dygnet runt för att registrera och ha koll på din vilopuls, din puls över tid och kunna följa dina framsteg inom träning och hälsa.

Pulszoner
Använd pulszoner i realtid för att se om du är i Fettförbrännings-, Konditions- eller Peakzonen och använd den kunskapen för att förstå hur det påverkar din träning.

Konditionsnivå (Endast i appen)
Få en tydligare bild av din kondition och använd insikterna om din personliga Konditionspoäng för att göra förbättringar över tid.

Målbaserade träningslägen
Välj mellan 15+ träningsformer såsom löpning, cykling, simning, yoga, cirkelträning och mer. Sätt ett mål, få träningsstatistik i realtid och se hur du kan bli bättre och bättre.

Smarttrack - Automatisk igenkänning av träningsformer (Se data i appen)
Fitbit Charge 3 känner automatiskt igen träningsformer såsom löpning, simning, crosstrainer, sporter och mer därtill, och registrerar dem åt dig i Fitbitappen.

Tempo och sträcka i realtid
Anslut Fitbit Charge 3 till mobilens GPS för att se tempo och sträcka på skärmen när du springer och cyklar utomhus och använd statistiken för att sätta ribban för ditt nästa träningspass.

Registrerar aktivitet dygnet runt
Fitbit Charge 3 håller koll på all din dagliga aktivitet – antal steg, sträcka, trappor, aktiva minuter och kaloriförbränning – så att du kan se hur olika delar av dagen påverkar dina hälsomål.

Vattentålig ned till 50m + Registrerar simning
Charge 3 är vattentålig ned till 50 m, registrerar automatiskt simning och kan bäras både i duschen och i poolen.

Guidade andningsövningar
Fitbit Charge 3 hjälper dig att hitta lugnet under dagen med hjälp av personligt anpassade andningspass som utgår från din puls.

Aviseringar och appar
Ha koll även på språng med samtals- och kalenderaviseringar, meddelande och snabbsvar samt uppdateringar från dina sociala medier och appar. Fungerar när din mobil är i närheten. Snabbsvar gäller endast Android.

Registrerar sömn
Få bättre koll på din sömnkvalitet, se hur du sover varje natt och gör ett sömnschema som skickar påminnelser när det är läggdags så att du kan skapa en bättre rutin. 

Sömnstadier (Se statistik i appen)
Fitbit Charge 3 visar hur länge du befunnit dig i de olika sömnstadierna och ger insikter som kan hjälpa dig att få bättre sömn.

Intuitiv pekskärm
Fitbit Charge 3 har en stor pekskärm och en bakgrundsbelyst display som automatiskt anpassar sig efter ljusförhållandena. Det gör det mycket enklare att se statistik, aviseringar eller vad klocka är i direkt solljus eller mitt i natten.

Upp till 7 dagars batteritid
Med en batteritid på 7 dagar kan du hålla jämna steg med den inspiration och de insikter du får med Fitbit Charge 3. (Batteritiden varierar beroende på användning och andra faktorer)

Fitbit Pay (Endast Special Edition)
Anslut dina betalkort till Wallet i Fitbitappen så kan du använda Charge 3 för att göra säkra betalningar på språng. Tillgängliga banker finns på fitbit.com/fitbit-pay/banks

Kvinnohälsa
Lär känna din kropp på ett helt nytt sätt med Fitbit Charge 3 och Fitbitappen för att registera mensen, symtom, ha koll på ägglossning och mer därtill.

Personliga påminnelser
Få en extra knuff för att nå dina mål med personligt anpassade påminnelser när det är dags att röra på dig, fylla på med vätska, följa sömschemat och mer därtill.

Påminnelser att röra sig
Ha koll på hur länge du varit aktiv under dagen och få personliga påminnelser som motiverad dig att röra på benen om du suttit still för länge.

Urtavlor
Matcha Fitbit Charge 3 efter stil eller humör genom att välja mellan en mängd olika urtavlor.

Trådlös synkning
Fitbit Charge 3 synkar automatiskt med datorer och över 200 olika Android-, iOS- och Windows-enheter så att du kan se statistik, trender och framsteg i Fitbitappen.

Armband och tillbehör
Bär Fitbit Charge 3 på ditt sätt – byt ut det klassiska armbandet mot ett sportigare, eller ett mer moderiktigt. (Säljs separat)

Hållbar, lättviktig design
Högrent aluminium, Gorilla-glas och en mjuk och slät boett gör Charge 3 bekväm och reptålig.

Kontrollpanelen
Sätt mål, håll koll på dina framsteg och få en helhetsbild över din hälsa och träning – från kost och vätskeintag till träning och sömn – du hittar allt i Fitbitappens kontrollpanel.


1
Tillbehör (7)
Produkter per sida:

Fitbit Charge 3 Sportarmband Black L
ART.NR: FB168SBBKL
FABRIKAT: Fitbit
Fitbit Charge 3 Sportarmband Black S
ART.NR: FB168SBBKS
FABRIKAT: Fitbit
Fitbit Charge 3 Charging Cable
ART.NR: FB168RCC
FABRIKAT: Fitbit
Fitbit Charge 3 Armband Charcoal S
ART.NR: FB168WBGYS
FABRIKAT: Fitbit
Fitbit Charge 3 Sportarmband Berry S
ART.NR: FB168SBLVS
FABRIKAT: Fitbit
Fitbit Charge 3 Sportarmband Berry L
ART.NR: FB168SBLVL
FABRIKAT: Fitbit
Fitbit Charge 3 Armband Charcoal L
ART.NR: FB168WBGYL
FABRIKAT: Fitbit
1
Denna produkt finns i följande kategorier