Start > Personvård & Hälsa > Hudvård > Rengöring > Ga.Ma Ansiktsborste GSP1513

Ga.Ma Ansiktsborste GSP1513

Skriv ut
Ga.Ma Ansiktsborste GSP1513
Förstora bild

Alternativa foton:

Ga.Ma Ansiktsborste GSP1513
  • Art.Nr: GSP1513
  • EAN: 8023277126909
  • För hel kartong beställ: 6

Ansiktsrengöring med justerbar vibrationshastighet

En liten silikonmåne att bära runt. Perfekt för reseentusiaster som gillar att hålla sin hud så bäst som de än går! Moon Cleaner är i själva verket idealisk för ansiktsrengöring när som helst och eftersom den är så liten och praktisk, tar det en minimal mängd utrymme i din resväska!

Moon Cleaner kan snabbt och enkelt avlägsna föroreningar från huden, tack vare de mikroskopiska silikonborstarna på ytan, som exfolierar huden efter applicering av en fuktkräm med mikropartiklar för en salongskrubb! Vi rekommenderar att du passerar försiktigt och försiktigt över näsan och hakan, vilka är de områden som är mest föremål för bildandet av svarta huvuden och föroreningar.

Anti-agingytorna har böjda linjer i silikon, för att hjälpa din åldrande kräm att penetrera huden djupt ner och stimulera cellrekonstruktion för att lämna huden jätte och känna sig fastare. Lyfteffekt garanterad!

I båda fallen ingår behandling med en vibrerande massage i ca 15 sekunder, från kinderna och hakan innan du rör dig över pannan, näsan och området runt ögonen.

Dessa cirkulära rörelser tjänar till att förbättra mikrocirkulationen på huden: vibrationerna kan justeras tack vare + och - tangenterna som används för att ställa in den hastighet som krävs för att uppnå den önskade effekten.

Vid slutet av behandlingen tvätta ansiktet i varmt vatten.

Paketet kommer med USB-kabel för att ladda Moon Cleaner.

Använd inte produkten medan den laddas och använd den inte med våta händer.

Passar alla hudtyper.


Denna produkt finns i följande kategorier