Start > Hem & Hushåll > Köksapparater > Bakmaskiner > Panasonic Bakmaskin Breadbaker

Panasonic Bakmaskin Breadbaker

Skriv ut
Panasonic Bakmaskin Breadbaker
Förstora bild

Alternativa foton:

Panasonic Bakmaskin Breadbaker
  • Art.Nr: SD-2500WXE
  • EAN: 5025232611942
  • För hel kartong beställ: 1

Ingenting andas lyx såsom en frukost tillsammans med nära och kära i lugn och ro. Eller varför inte baka ett gott bröd, enkelt och snabbt, till vardagsmiddagen. Du väljer själv dina favoritingredienser och kan variera mjöl, frukt, nötter eller smaksättning.

Specialläge
Det nya specialläget gör det möjligt att använda dinkel och andrakorn- och mjölsorter som inte är så lätta att baka med utan att blanda med någonting annat. Med rågbrödsprogrammet och det unika mixerbladet kan du baka flera olika brödtyper med råg- och dinkelmjöl.

100% glutenfritt!
Med programmet 100% glutenfritt kan du baka glutenfritt bröd med många olikaglutenfria brödmixer och mjölsorter. Du kan alltid ha nybakat bröd som passar just din smak och dina behov.
 
Alternativ för brödstorlek och gräddning
Panasonic- bakmaskinen anpassar sig efter dig. Vare sig du vill ha ett litet bröd till dig själv eller en jättestor limpa till familjen kunde det inte vara enklare att baka perfekt bröd. Du kan till och med välja önskad grädddningsgrad och bestämma hur ljust eller mörkt brödet ska bli.

Sylt- och kompottläge
 Panasonic- bakmaskinen kan inte bara baka, med det nya sylt- och kompottläget kan du också göra många olika sorters sylt. I bruksanvisningen finns åtta recept på sylt och sex recept på kompott så att du lätt kommer igång.
 
- 3st olika storlekar M L XL 
- 9st olika program 
- Digital timer upp till 13 timmar 
- Tillbehör: Mätkopp 310ml
 
Mått:
B28XH37XD33
Vikt 6,4 kg


Denna produkt finns i följande kategorier