Start > Personvård & Hälsa > Hårvård > Epilatorer > Panasonic Epilator ES-EL3A

Panasonic Epilator ES-EL3A

Skriv ut
Panasonic Epilator ES-EL3A
Förstora bild

Alternativa foton:

Panasonic Epilator ES-EL3A
  • Art.Nr: ES-EL3A-N503
  • EAN: 5025232873975
  • För hel kartong beställ: 5

Ett epilatorhuvud som är 30% bredare och kan röra sig 90 grader för att kunna följa kroppens former. Ett Double Disc System med två skivor och 60 pincetter som gör din hud lenare för varje drag. Kommer med ett skonsamt hudskydd som ger en skönare epilering kring känsliga områden, samt en förvaringspåse och rengöringsborste.

Dubbla skivor:
Double Disc gör att den andra skivan kapar alla strån som den första skivan missade. Resultatet blir att epilatorn tar bort mer hårväxt med mindre ansträngning.

Hastighet:
EL-serien har 3 olika hastigheter att välja med. Du väljer själv beroende på vilken kroppsdel du behandlar.

Huvud:
EL-serien har 30% bredare epileringshuvud än vanliga epilatorer. Det betyder att det finns plats för 60 pincetter. Fler pincetter betyder en lenare, renare hud för varje gång du använder apparaten.

Flexibelt:
El-serien är designad för att komma åt på svårtillgängliga ställen. Därför går huvudet att röra i 90 grader och kan följa kroppens former nära huden.

Vått och torrt:
EL-serien är helt vattensäker och du kan använda den i badkaret eller duschen. Hårborttagningen blir enklare eftersom huden blir mjukare av varmt vatten.

Tillbehör:
Fyra olika tillbehör ger dig en mjukhet som vara längre. Ett multifunktionshuvud för armar och ben, en praktisk förvaringspåse, hudskydd för skönare epilering och rengöringsborste.


Denna produkt finns i följande kategorier