Start > Hem & Hushåll > Belysning > Ljuskällor > LED GU10 > Philips 3-pack LED E27 std Frost 60W

Philips 3-pack LED E27 std Frost 60W

Skriv ut
Philips 3-pack LED E27 std Frost 60W
Förstora bild

Alternativa foton:

Philips 3-pack LED E27 std Frost 60W
  • Art.Nr: 929001313595
  • EAN: 8718696761267
  • För hel kartong beställ: 6

Promoförpackning med 3st E27 LED-lampor.

- 8,5 W (60W)
- E27
- A60 Standardlampa
- Varmvit 2700K
- Ej dimbar
- 806 lm

Varmvitt ljus som påminner om skenet från en glödlampa
Ljuskällan har en färgtemperatur på 2 700 K som ger en varm och rogivande atmosfär – perfekt för belysning i hemmet.

Liknar standardhalogenlampan i storlek och form
Modern, energibesparande LED-standardljuskälla med vacker design och välbekanta mått – det perfekta hållbara alternativet till den traditionella halogenlampan.

Lyser direkt när den tänds
Nu behöver du inte vänta längre: Philips LED-ljuskällor lyser upp rummet med full styrka direkt när de tänds – du behöver bara trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.

Ljuskällor med lång livslängd – varar upp till 15 år
Med en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta lampor ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.

Bättre för både plånboken och planeten
Med LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardglödlampa. På så vis betalar ljuskällan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.

Ingen UV eller IR
Eftersom ljuset inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme, och den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av ljuset.

Läs mer om belysning
Färgtemperatur: ljus kan ha olika färgtemperatur som mäts i enheten kelvin (K). Lampor med låga kelvinvärden ger ett varmt, rogivande sken – medan lampor med högre kelvinvärden ger ett kallt, mer uppiggande ljus. CRI: Färgåtergivningsindex (CRI) används för att beskriva effekten av en ljuskälla på färgers utseende. Solljus har ett CRI på 100. Philips LED-lampor har alltid ett CRI på över 80 för att skapa äkta och naturliga färger.

Utformad för att vara behaglig för ögonen
Det är enkelt att se hur skarp belysning kan anstränga ögonen. Om det är för ljust bländas man. Om det är för dämpat kan man uppleva flimmer. Nu kan du försiktigt lysa upp hemmet och skapa den perfekta stämningen med LED-belysning som är behaglig för ögonen.

Inget synligt flimmer
När belysningen flimrar snabbt kan det vara jobbigt för ögonen, orsaka huvudvärk och till och med utlösa epilepsianfall hos personer som lider av ljuskänslighet. Det är både obehagligt och onödigt. LED-ljuskällor kan flimra eftersom de reagerar väldigt snabbt på variationer i driftdonsströmmen. Eftersom Philips LED-ljuskällor är utformade för att minimera dessa variationer elimineras faktorerna som orsakar flimret, och du slipper se skymten av det.


Ljusegenskaper

Användning: Mjukt ljus
Färgtemperatur: 2700  K
Ljusfärgskategori: Varmvit
Nominellt ljusflöde: 806  lm
Tändtid:  <0,5 s
Uppvärmningstid till 60 % ljus: Tänds direkt

Strömförbrukning
Energieffektivitetsklass: A+
Strömförbrukning per 1 000 timmar: 8,5 kW
Effektfaktor: 0.5
Spänning: 220-240  V
Wattal: 8,5 W
Wattmotsvarighet: 60 W
Energy Efficiency Label: A+