Start > Hem & Hushåll > Smarta hemmet > Fjärrstyrning Philips Hue > Lampor > Philips Hue White A60 E27 LED-lampa 2p

Philips Hue White A60 E27 LED-lampa 2p

Skriv ut
Philips Hue White A60 E27 LED-lampa 2p
Förstora bild

Alternativa foton:

Philips Hue White A60 E27 LED-lampa 2p
  • Art.Nr: 929001137062
  • EAN: 8718696729113
  • För hel kartong beställ: 4

White Doublepack E27
Sätt in en Philips Hue White-lampa och förhöj stämningen i hemmet med varmvitt ljus som du kan dimra och fjärrstyra. Automatisera belysningen så att det ser ut som att du är hemma när du inte är det eller ställ in timers.

Automatisera din belysning för enkel och bekväm kontroll
- 2 st Hue White-lampor
- Varmvit
- E27

Smart övervakning både hemma och borta
Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra din belysning var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka ljuset innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.

Ställ in timers för bekvämlighets skull
Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

Installationsfri dimring
Upplev garanterat jämn dimning med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

Styr det på ditt sätt
Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Kräver en Philips Hue-brygga
Anslut dina Philips Hue-lampor med bryggan så kan du styra belysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen.

LED-lampa med trådlös styrning
Den här LED-lampan kan styras trådlöst om du ansluter den till Philips Hue-bryggan för smart styrning eller till Philips Hue-dimmern.

Dimbar endast med Philips Hue-kompatibla enheter
Den här produkten är endast dimbar om den är ansluten till Philips Hue-bryggan eller till en Philips Hue-kompatibel enhet

Lampan
Livslängd: 25 000 timmar
Wattal: 9,5 W
Ingångsspänning: 220 - 240 V
Lumental: 806 lm
Uppgraderbar programvara: när den är ansluten till Hue-bryggan
Starta: Omedelbart 100 % ljusflöde
Max. vilolägeseffekt: 0,2  W
Färgtemperatur: 2700 K
Diameter: 62  mm
Sockel: E27
Formfaktor: A60
Höjd: 110  mm

Förpackningens innehåll:
Hue white bulbs: 2st


Denna produkt finns i följande kategorier