Start > Ljud & Bild > Bilstereo > Enkel-DIN > Pioneer Bilstereo DEH-S410BT

Pioneer Bilstereo DEH-S410BT

Skriv ut
Pioneer Bilstereo DEH-S410BT
Förstora bild
  • Art.Nr: DEH-S410BT
  • EAN: 4988028405303

DEH-S410BT CD-tuner är helt kompatibel med Spotify, både för användare av Spotify Free och Premium. Anslut bara din iPhone- eller Android-smartphone och njuta av dina favoritspellistor, -album, -låtar och -artister.

Det finns gott om plats för visning av användbar information. Den har en stor Rotary Commander och lättåtkomliga förinställda knappar, så att du omedelbart kan välja dina favorit-FM-stationer m.m.

Bluetooth-anslutning gör det möjligt för säkra och praktiska handsfree-samtal, liksom trådlös strömning av musik från din smartphone. Tack vare Pioneers unika Advanced Sound Retriever-teknik är ljudkvaliteten så nära den ursprungliga inspelningen som möjligt. Du kan även ansluta två smartphones via Bluetooth samtidigt.

Gör inget misstag, DEH-S410BT  är ett riktigt exklusivt ljudsystem för bilen. Det läser FLAC-filer, är utrustat med en grafisk equalizer med 13 band, en aktiverad 4 x 50 W MOSFET-förstärkare, och när den parkopplas med Pioneers Smart Sync-app, tar den smartphone-anslutningen till en helt annan nivå.  

Specifikation:
- 4 x 50 Watt
- Bluetooth
- Spotify
- Kompatibel med Android
- 13-bands grafisk equalizer
- Made for iPhone
- Pioneer Smart Sync App
- USB-ingång
- Spelar även FLAC-filer


Denna produkt finns i följande kategorier