Start > Ljud & Bild > Bilstereo > Enkel-DIN > Pioneer Bilstereo DEH-S5000BT

Pioneer Bilstereo DEH-S5000BT

Skriv ut
Pioneer Bilstereo DEH-S5000BT
Förstora bild

Alternativa foton:

Pioneer Bilstereo DEH-S5000BT
  • Art.Nr: DEH-S5000BT
  • EAN: 4988028367441
  • För hel kartong beställ: 8

Nästa generations 1-DIN CD-tuner med Bluetooth, USB och Spotify
Ansluter till enheter med iPhone och Android

DEH-S5000BT har en attraktiv 1-DIN-utformning som erbjuder rejält med utrymme för den extra stora punktmatrisdisplayen, samt en stor volymratt och sex snabbvalsknappar, så att du instinktivt kan välja t.ex. din favorit-FM-station.

CD-tunern DEH-S5000BT är helt kompatibel med Spotify oavsett vilken version du använder (Free eller Premium). Anslut helt enkelt din iPhone- eller Android-smartphone och sök på ett säkert sätt bland dina favoritspellistor, album, spår och artister med hjälp av kontrollerna på DEH-S5000BT.

Med Bluetooth-anslutning kan du ringa säkert och bekvämt med handsfree samt strömma musik trådlöst från din smartphone. Tack vare Pioneers unika Advanced Sound Retriever-teknik kommer ljudkvaliteten att vara så nära den ursprungliga inspelningen som möjligt. Du kan till och med ansluta två Bluetooth-telefoner samtidigt.

DEH-S5000BT är definitivt en sann toppmodell när det gäller billjudanläggningar. Den läser FLAC-filer och är utrustad med en 13-bands grafisk equalizer och en inbyggd 4 x 50 watts MOSFET-förstärkare. Tack vare Time Alignment-funktionen får du den absolut bästa ljudkvaliteten oavsett vilket fordon som enheten installeras i.


Denna produkt finns i följande kategorier