Start > Ljud & Bild > Bilstereo > Dubbel-DIN > Pioneer Bilstereo FH-X730BT

Pioneer Bilstereo FH-X730BT

Skriv ut
Pioneer Bilstereo FH-X730BT
Förstora bild

Alternativa foton:

Pioneer Bilstereo FH-X730BT
  • Art.Nr: FH-X730BT
  • EAN: 4988028319488
  • För hel kartong beställ: 4

Dubbel-DIN CD-tuner med Bluetooth, USB och Spotify.
Ansluter till enheter med Apple iOS och Android.

FH-X730BT har en attraktiv dubbel-DIN-utformning som erbjuder rejält med utrymme för den extra stora punktmatrisdisplayen, samt en stor volymratt och sex snabbvalsknappar, så att du instinktivt kan välja t.ex. din favorit-FM-station.

CD-tunern FH-X730BT är helt kompatibel med Spotify oavsett vilken version du använder (Free eller Premium). Anslut helt enkelt din Apple iOS- eller Android-smartphone och sök på ett säkert sätt bland dina favoritspellistor, album, spår och artister med hjälp av kontrollerna på FH-X730BT.

Med Bluetooth-anslutning kan du ringa säkert och bekvämt med handsfree samt strömma musik trådlöst från din smartphone. Tack vare Pioneers unika Advanced Sound Retriever-teknik kommer ljudkvaliteten att vara så nära den ursprungliga inspelningen som möjligt. Du kan till och med ansluta två Bluetooth-telefoner samtidigt.

FH-X370BT är definitivt en sann toppmodell när det gäller billjudanläggningar. Den läser FLAC-filer och är utrustad med en 13-bands grafisk equalizer och en inbyggd 4 x 50 watts MOSFET-förstärkare. Tack vare Time Alignment-funktionen får du den absolut bästa ljudkvaliteten oavsett vilket fordon som enheten installeras i.


Denna produkt finns i följande kategorier