Start > Hem & Hushåll > Smarta hemmet > Fjärrstyrning Z-Wave > Dörr-/Fönstersensorer > Sensative Z-Wave Strip Magnetsensor 3-P

Sensative Z-Wave Strip Magnetsensor 3-P

Skriv ut
Sensative Z-Wave Strip Magnetsensor 3-P
Förstora bild

Alternativa foton:

Sensative Z-Wave Strip Magnetsensor 3-P
  • Art.Nr: 312448
  • EAN: 7350088520031
  • För hel kartong beställ: 6

Magnetsensor Sensative Strip Z-Wave 3-pack
Kanske världens tunnaste magnetsensor! Efter montering är sensorn helt osynlig. Svensk innovation när den är som bäst. 3-pack till specialpris.

Detta är en 3-pack med den populära magnetsensorn Strips Guard från svenska Sensative.

Med en tjocklek på mindre än 3 mm, kan Strips Guard i de flesta fall monteras mellan fönster/dörr och dess karm – och således blir den osynlig. Dess självhäftande baksida gör den enkel att montera och det specialtillverkade batteriet* har en livslängd på upp till 10 år, vilket är bekräftat av Sonys OTII batteritestverktyg. För dig innebär det att du kan vara trygg med att veta att Strips Guard kommer att rapportera händelser under mycket lång tid utan att du behöver bekymra dig.

Strips Guard är Z-Wave Plus certifierad och möjliggör kommunikation med andra Smarta Hem enheter som stöder denna teknik, till exempel Telldus TellStick ZNet v1 och v2. Den övervakar dina fönster och dörrar och går att koppla ihop med din smartphone med hjälp av Telldus Live!.

Paketet innehåller:
- 3 sensorer
- 3 magneter
- Tvättlapp (för rengöring av ytorna där sensor och magnet ska monteras)
-  Manual

* Batteriet är inte utbytbart. När det tar slut byter du ut hela sensorn och lämnar den gamla till elektronikåtervinningen.