Start > Hem & Hushåll > Smarta hemmet > Fjärrstyrning 433 MHz > Mottagare Inne Av/På > Smartwares Fjärrströmbrytarset 3-p 3500W

Smartwares Fjärrströmbrytarset 3-p 3500W

Skriv ut
Smartwares Fjärrströmbrytarset 3-p 3500W
Förstora bild
  • Art.Nr: 10.900.44
  • EAN: 8711658045658

SHS-51000-EU  Trådlöst fjärrströmbrytarset med 3st mottagare och fjärrkontroll

Smartwares SHS-51000-EU fjärrströmbrytarset är ett komplett startpaket. Med hjälp av detta användarvänliga trådlösa startpaket kan du på ett enkelt sätt styra dina lampor och apparater i hemmet med fjärrkontroll. Anslut dina lampor, kaffebryggare, friskluftfläkt eller annan enhet i fjärrmottagaren och plugga sedan in i vägguttaget. Därefter ""synkar"" du fjärrmottagare tillsammans med fjärrkontrollen(sändare) och sedan kan du fjärrstyra de anslutna lamporna eller enheter med den medföljande fjärrkontrollen. Med andra ord mycket enkelt och bekvämt! Smartwares SHS-51000-EU fjärrströmbrytarset lämpar sig för lampor och apparater upp till 3600W och har en räckvidd på 30 till 50 meter, beroende på lokala förhållanden.

"Smartwares SHS-51000-EU fjärrströmbrytarset är ett komplett startpaket. Med hjälp av detta användarvänliga trådlösa startpaket kan du på ett enkelt sätt styra dina lampor och apparater i hemmet med fjärrkontroll. Anslut dina lampor, kaffebryggare, friskluftfläkt eller annan enhet i fjärrmottagaren och plugga sedan in i vägguttaget. Därefter "synkar"" du fjärrmottagare tillsammans med fjärrkontrollen (sändare) och sedan kan du fjärrstyra de anslutna lamporna eller enheter med den medföljande fjärrkontrollen. Med andra ord mycket enkelt och bekvämt! Smartwares SHS-51000-EU fjärrströmbrytarset lämpar sig för lampor och apparater upp till 3600W och har en räckvidd på 30 till 50 meter, beroende på lokala förhållanden.

Specifikationer
- 4 separata kanaler (fjärrkontroll)
- 1 huvudströmbrytaren för alla mottagare tillsammans
- Räckvidd från 30 till 50 meter, beroende på lokala förhållanden;
- Fungerar genom dörrar, fönster, väggar och tak.

Egenskaper:
- Plug-in-modell som är lätt att använda och lämpar sig för lampor och apparater upp till 3600W
- För LED, halogen och traditionella ljuskällor
- Från 30 till 50 meter, beroende på lokala förhållanden
- Fungerar genom dörrar, fönster, väggar och tak.

HomeWizard
Kompatibel med: Smartwares Home Easy produkter och Home Wizard; med Home Wizard är det möjligt att oavsett var i världen man befinner sig styra anslutna produkter i hemmet, så som lampor, värmeapparater, kameror etc. Alltsammans på distans via Internet och med hjälp av din smartphone, surfplatta eller dator. För mer inspiration besök www.homewizard.com

På och av, så ofta du vill
Smartwares säljer både sändare och mottagare som kan anpassas för varje situation och behov. Med hjälp av Smartwares Home Easy produkter tillsammans med Home WIzard har du alltid full koll på ditt hem via din smartphone/surfplatta oavsett var du befinner dig. Det skapar en trygghet och kan på många sätt förenkla din vardag.

Förpackningen innehåller:
- 3 Fjärrmottagare (mottagare)
- 1 fjärrkontroll (sändare)