Start > Hem & Hushåll > Smarta hemmet > Övervakningskameror > Basenheter/Startkit > Smartwares WDVR840S Kameraset 1080p 4-p

Smartwares WDVR840S Kameraset 1080p 4-p

Skriv ut
Smartwares WDVR840S Kameraset 1080p 4-p
Förstora bild

Alternativa foton:

Smartwares WDVR840S Kameraset 1080p 4-p
  • Art.Nr: 10.100.29
  • EAN: 8711658414966
  • För hel kartong beställ: 4

WDVR840S Kameraset 1080p – 4st kameror och DVR
Detta trådlösa CCTV-system med 4 kameror och en DVR-inspelare har 1080p HD-upplösning och 8m nightview. Live-visning på en gratis app, på en dator eller via HDMI på en TV / skärm. Inspelning på SD-kort eller extern hårddisk (medföljer ej). 

- Utomhuskameror. 4st
- Inspelning: 8Gb MicroSD-kort (ingår)
Extern hårddisk (max 2Tb) går att ansluta (ingår ej)
- Kameraupplösning 1920 x 1080 (HD) med HDMI-utgång
- Betraktningsvinlel: 85°
- Mörkerseende: upp till 8 meter
- Räckvidd: upp till 250 meter
- Använd appen till din smartphone, eller 

Optimalt övervekningskit för hemmet, kontoret eller den lilla butiken
DVR-kameraset med 4st kameror från Smartwares är en komplett kameraövervaknings-/säkerhetssystem. Eftersom kamerorna är trådlösa, är installationen mycket enkel. Räckvidden för kamerorna är upp till 250 meter i öppen terräng; beroende på omständigheterna kan räckvidden variera.

Med dessa högkvalitativa kameror kan du enkelt övervaka ditt hem, kontor, butk eller andra egendomar (vissa placeringar kräver tillstånd).

Med WDVR840S trådlösa DVR-kameraset från Smartwares är det lätt att se inspelningen i realtid på din smartphone, surfplatta, eller TV. Set är också möjligt att se filmsekvenser som har spelats in tidigare. Genom att ha det här systemet kopplat till din TV, är det bara att snabbt byta kanal för att se vad som eventuellt sker ute i trädgården eller garaget. Med hjälp av din smartphone eller surfplatta med tillhörande app är det även enkelt att hålla koll på sitt hem när man är bortrest.

Kamerorna kan installeras i ditt hem eller kontor såväl inomhus som utomhus. Dessutom har de en nightview-funktion (max. 8 meter), så att det även är möjligt att övervaka tomten på natten när det är mörkt.

Med DVR-funktionen kan man spela in manuellt, men det är också möjligt att starta inspelning vid detektering av rörelse, då samtliga kameror är utrustade med en PIR rörelsesensor. Meddelande(push) skickas till smartphone när rörelsesensorn aktiveras för att ge möjlighet att omedelbart kontrollera vad som händer. När du endast vill spela in under vissa tider under dagen, kan du styra det genom att använda timerfunktionen.

Inkluderat är ett 8 Gb SD-kort, men man kan även välja att ansluta en extern hårddisk av max 2 TB. Tänk på att minneskortet måste monteras innan start av centralenheten.

- 4st kameror för montering utomhus eller inomhus
- Centralenhet med inspelningsfunktion (SD-kort eller extern hårddisk)
SD-kort på 8Gb ingår
- Visningsläget på TV/smartphone/surfplatta visar antingen 4st kameror samtidigt eller 1 kamera i fullskärm